Tillbaka till Hjälpcenter
Deltagare
Kan jag avbryta eller återkalla en inbjudan?
Ja. Du kan återkalla vilken säker länk som helst när som helst, och länkar kan även gå ut automatiskt.
Uppdaterad · 2026-06-24
Öppna transaktionen, gå till Inbjudningar och återkalla den inbjudan du vill avbryta. Den säkra länken slutar fungera omedelbart och visar inget för den som öppnar den efteråt. Inbjudningar har också ett utgångsdatum. Om du behöver bjuda in samma person igen kan du skicka en ny, säker länk när som helst.
Var detta till hjälp?
Relaterade artiklar
Kan du inte hitta det du söker? Vårt team finns här för att hjälpa till.
Kontakta oss