Powrót do Centrum Pomocy
Uczestnicy

Czy mogę anulować lub odwołać zaproszenie?

Tak. Możesz odwołać każdy bezpieczny link w dowolnym momencie, a linki mogą również automatycznie wygasać.

Zaktualizowano · 2026-06-24

Otwórz transakcję, przejdź do sekcji Zaproszenia i odwołaj zaproszenie, które chcesz anulować. Bezpieczny link przestaje działać natychmiast i nie pokazuje nic osobie, która go później otworzy. Zaproszenia mają również datę ważności. Jeśli chcesz ponownie zaprosić tę samą osobę, możesz ponownie wysłać nowy, bezpieczny link w dowolnym czasie.

Czy to było pomocne?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół jest tutaj, aby pomóc.

Skontaktuj się z nami