Terug naar Helpcentrum
Deelnemers
Kan ik een uitnodiging annuleren of intrekken?
Ja. Je kunt op elk moment een veilige link intrekken, en links kunnen ook automatisch verlopen.
Bijgewerkt · 2026-06-24
Open de transactie, ga naar Uitnodigingen en trek de uitnodiging in die je wilt annuleren. De veilige link stopt onmiddellijk met werken en toont niets aan degene die deze daarna opent. Uitnodigingen hebben ook een vervaldatum. Als je dezelfde persoon opnieuw wilt uitnodigen, kun je op elk moment een nieuwe, veilige link verzenden.
Was dit nuttig?
Gerelateerde artikelen
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ons team staat klaar om te helpen.
Neem contact op