Tilbage til Hjælpecenter
Deltagere

Kan jeg annullere eller tilbagekalde en invitation?

Ja. Du kan tilbagekalde ethvert sikkert link når som helst, og links kan også udløbe automatisk.

Opdateret · 2026-06-24

Åbn transaktionen, gå til Invitationer, og tilbagekald den invitation du vil annullere. Det sikre link slutter straks med at fungere og viser intet til dem, der åbner det efterfølgende. Invitationer har også en udløbsdato. Hvis du har brug for at geninvitere den samme person, kan du gensende et nyt, sikkert link når som helst.

Var dette nyttigt?

Kan du ikke finde det, du leder efter? Vores team er her for at hjælpe.

Kontakt os